dissabte, 26 d’abril del 2008

Desequilibrio por una manzana!!


Avui xerrant amb na Martota me n'he enrecordat de perquè som amics.

Som tots la ostia d'estranys!! RARO RARO RARO!!

I precisament com que som tants diferents de la resta de persones (entre noltros tb!!) som capaços de comprendre'ns, apreciar-nos i saber que tot i no dir-nos constantment que mos estimam, com si que fa la majoria de gent, sabem que ho feim i que som molt importants els uns pels altres.

Diagnòstic de bojeria:

Carme Font: mai vos ha passat que anau caminant pes carrer amb una persona i li anau contant sa vostra vida però un moment donat vos girau i vos donau compte de que fa mitja hora que caminau tot sols?? Idò a tots mos ha passat amb na Carme!! jajajaja És Madò deixa'm anar!! Sovint li peguen atacs i necessita fugir ben enfora! on ningú la pugui trobar!!

Cristina Ferrà: Lo més famós són ses seves caigudes, sa seva litrona, sa seva felicitat i sa seva despreocupació. Sa felicitat no la fingeix, però sa despreocupació sí!! En es fons tots sabem que tot i fingir que no t'importa segons què, tens un cor que no te l'acabes i ets més sensible que qualsevol altre de noltros!

Gonçal Pulido: A vegades és un poc sobrat, i al principi no me queia bé!! jijiji però tots hem après a conviure amb ses seves "bromes" i comentaris de "bon gust"!! Ja sabem que tot i voler fer com sa seva queridíssima i fer veure que és el hombre de hierro, no és cert!!

Andreu Olvier: Que se pot esperar d'una persona que fa TIR AMB ARC?? jajajaja wapoooo! te keremooohh!! N'Andreu és n'Andreu!! Un tros de pa i un amic difícil de trobar. Per raro, però també per boníssima persona!! És de ses poques persones que s'ha oferit a venir-me a cercar un bon dijous de matí a les 6:15 al port!! Crec que amb això ho dic tot!!

Marta Pascual: Na Marta sa somia truites!! És tan innocent que se converteix en fràgil! Però és viva i al final se'n dóna compte de ses coses!! Tots feim plans i ens il·lusionam, però na Marteta és una cosa exagerada!! jejeje

Martí Vives: Bé, podria dir moltes coses den Martí. És sa persona amb sa qui he passat més hores després de mon pare i ma mare en es darrers dos anys. Una cosa bona?? Sempre vol que els altres estiguin bé! Una cosa dolenta?? ELS SEUS XISTES!!! WWaaaaHHH socorroooooo!! jejeje

Rosa Illa: Ara ve quan començ a dir: "que cómo me definiria?? pues soy una chica alegre, humilde, muy amiga de mis amigos..." (al pur estil dels castings d'OT) Però no!! no caerá esa breva!! Així que si voleu analitzar es meu grau d'escentricitat me deixau un comentari!! que no m'agrada descriure'm a mi mateixa!! és cosa d'egocèntrics!




Per cert!! fixau-vos si som raros que no tenc una trista foto on sortim tots junts!! Sempre hi falta algú!! Possiblement és perquè feia sa foto!! de fet estic segura de que si intentau cercar-ne una no la trobareu! Així que lo que he fet ha estat posar un foto representativa!! Na cris amb so regal de cumple que li vam fer!! D'aquesta manera hi sortim tots!! jajajaja



RAROS RAROS RAROS!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Rositaaaa, jajajaja, mira que jo no som de mirar blogs, ni siquiera sé com entrar-hi si no me poses un link... Però ha valgut la pena llegir això, realment és una d'aquestes coses que saps però que mai t'atures a pensar realment, això de que tots som molt diferents entre noltros, perquè sí que havia notat que som una mica particulars... i aquí estic ara amb na Marteta que tenia un peu dins sa dutxa ja i l'he feta sortir perquè llegís això:P

Que sàpigues que l'any que ve me podràs contar cada dia sa teva vida sense que desparegui perquè viurem a sa mateixa casaaa!!! jejejejje
bueno un besito molt gran i tb a tots, que encara que no potser no xerram molt ara ja, és vera que vos estim molt, però és que noltros tampoc som gent de cridar-mos per telefon per contar-mos sa vida, a més costa una pasta es mòvil.
En fin, me call ja; no t'acostumis a que te deixi coses escrites per aquí que això no és lo meu...

Per cert, molt improtant, queda dir com veim noltros a na Rosaa, jeje. Amem pensem, na Rosa potser és sa que té més seny de noltros, i també és vera que sempre dius allò què penses i que ets bona per demanar-te opinió sobre tot allò que interfereix a ses nostres vides. També t'agrada planificar ses coses, tenir-ho tot fermat i pensar-ho tot mil vegades abans de fer res. jeje, aquí te deixam aquest messajito escrit entre na Marta i jo.
un besasoooo, i fins després que hem quedat per sortir de marxa, jeje.
Deuuuuuuuuuuu

Martí Vives ha dit...

Per jo ha estat un plaer passar tant de temps junts feota!!

Però discrep totalment de lo des meus acudits (què és això de "xistes" periodista de pacotilla??) LLapis LLit LLet caLLa eLLa estreLLa fueraaaaaaaa!

Aquí va es meu últim acudit, creat per mua person avui sobre les 12,00h aproximadament.. Mos estavem repartint un treball un parell de sa uni i me diu una companya: Martí, tu i jo feim es apartats c) i d). I jo li contest: perfecte, per jo podem fer CDs, compacdiscs i lo que vulguis.

JOJOJOJO Soc un mestre!!!